Derde team laat punten liggen

Het derde team Amptmeijer 2 speelde zaterdagochtend uit tegen Barneveld. Ze staan net onder ons in de poule met 3 punten verschil, dus het was afwachten wat er zou gebeuren. Alfred wilde gelukkig invallen voor ons, aangezien Justin nog geblesseerd is.

De heren en dames begonnen direct met de dubbels. Bij de heren was het een langzame start, de eerste set verloren ze met 21-11. De tweede set ging een stuk beter en de heren begonnen duidelijk wakker te worden. Jammer genoeg net te laat en verloren ze de tweede set met 21-17. De dames begonnen juist erg sterk, maar ze verloren steeds meer punten en verloren daardoor net de eerste set met 23-21. De tweede set wouden ze hoe dan ook winnen, dat leek een goed haalbaar doel. Maar de tweede set verliep helemaal niet goed en ze verloren de tweede set met 21-14. Niet zo’n beste start, maar er is genoeg ruimte voor verbetering dus de hoop was nog niet verloren.

Sharon en Alfred begonnen met de enkels. Alfred had een moeilijke pot en beide spelers maakten veel kans om te winnen, maar eindelijk gaf
Alfred de doorslag en haalde de eerste punt binnen met een drie-setter. Sharon begon in het begin aardig goed in haar enkel, maar in korte tijd werd het duidelijk dat ze niet lekker in het spel zat. De shuttle wou gewoon niet over het net heen. Ze verloor de wedstrijd en de stand is nu 3-1 tegen.

Vervolgens was het aan Eline en Thomas om de punten gelijk te trekken. Thomas had net zoals Alfred een pittige wedstrijd. De kijkers zaten op het puntje van hun stoel, maar opnieuw stellen onze heren ons niet teleur en Thomas wint de wedstrijd. Bij Eline was het een ander verhaal. De eerste set won ze vrij makkelijk, de tweede daarentegen verloor ze en opnieuw een drie-setter zou bepalen wie zou winnen. De stand bleef gelijk oplopen tot 22-22. Jammer genoeg maakte ze twee fouten achter elkaar en verloor ze de wedstrijd.

Sharon en Thomas speelden de eerste mix. De wedstrijd begon aardig goed, maar langzaam aan begonnen de tegenstanders steeds meer tegenstand te geven en ze verloren de wedstrijd. Esmee en Alfred speelden heel erg goed samen. Was een leuke wedstrijd om te zien en ze haalden gelukkig de laatste punt binnen.

De eindstand is 3-5 tegen. Wat betekent dat we nog 1 punt voor de Barnevelders blijven staan voor deze week.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.