Tweede team pakt gelijkspel dankzij hun fans

Een fan is een enthousiast bewonderaar of liefhebber van een publiek persoon, muziekgroep, schrijver, kunstenaar, sporter, televisieserie, film, etc. Het eerste bekende gebruik van dit van oorsprong Engelse woord, waarschijnlijk een afkorting van fanatic, was in 1682. Aan het eind van de negentiende eeuw werd het in Amerika gebruikt als een benaming voor een gedreven aanhanger van een honkbalteam. Hoewel tegenwoordig de term ‘fan’ in deze context nog wel in zwang is (bijvoorbeeld voetbalfan), wordt voor fanatieke sportliefhebbers vaker het synoniem supporter gebruikt. Supporter komt dan weer van het Engelse woord “to support”, dus iemand die zijn club ‘steunt’. ‘Fan’ wordt vandaag de dag meer gebruikt bij de aanduiding van bewonderaars van mensen die een artistiek beroep uitoefenen, zoals muzikanten, schrijvers, striptekenaars, filmregisseurs, internetberoemdheden en acteurs. (Bron Wikipedia)

Het is goed om eens in te zoomen wat een fan nu eigenlijk is. De bovenstaande omschrijving licht dit prima toe. Nou, wat een luxe zeg dat wij tijdens deze wedstrijd maar liefst 4 fans op de tribune aanwezig hadden.

Zonder hun aanmoedigingen en tips was het ons nooit gelukt deze mooie uitslag van 4-4 te noteren tegen BC Trefzeker in Dalfsen.

Door deze uitslag hebben wij ons weer een week lang verzekerd van een mooie derde notitie op de ranglijst.

Casper en Joachim wisten hun herendubbel net niet te winnen. Een spannende driesetter was nodig om een winnaar aan te wijzen. De dames daarentegen wisten in twee sets overtuigend te winnen.

In de damessingles waren het ook de dames die het tweede team TTL Wezep wisten te verzekeren van twee punten.

Rest ons nog jullie te informeren over de mixdubbels. Casper en Miranda moesten helaas de tegenstanders feliciteren met een overwinning. Al had het zo andersom kunnen zijn.

De 2 Joa’s (Joanne en Joachim) speelden een spannende driesetter en mochten gelukkig de felicitaties in ontvangst nemen. Joanne, ontzettend bedankt voor je fanatieke invalbeurt!

Al met al mogen wij terugkijken op een gezellige avond en nacht!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.