Meisjesteam laat winst aan koploper

Vrijdag 11 januari hebben wij (Faith, Ellemijn en Hanna) van het meisjesteam Plus Van den Hoven onze uitwedstrijd gespeeld in Soest tegen het team Selby J2. Hun team bestond uit 2 jongens en 1 meisje, we speelden op 2 banen. De vader van Hanna heeft geholpen met tellen.

De eerste dubbel werd gespeeld door Ellemijn en Hanna, een super spannende eerste set met de eindstand 25-23 en de tweede set 21-17. Op het andere veld speelde Faith haar single. Haar tegenstander was erg sterk, de eerste set met de eindstand 21-10 en de tweede met 21-7.

Daarna even 5 minuten pauze genomen omdat we achter elkaar moesten spelen. Vervolgens de dubbel van Faith en Hanna. De eerste set met eindstand 21-10 en de tweede set 21-5. Op het andere veld speelde Ellemijn haar single. De eerste set met de eindstand 21-12 en de tweede met 21-16.

Daarna weer eventjes pauze, want we werden allemaal erg moe. Na de pauze genomen te hebben gingen we verder met de dubbel van Faith en Ellemijn. Hier bleken ook de tegenstanders heel erg goed te zijn, de eerste set met eindstand 21-9 en de tweede ook 21-9. Op het andere veld speelde Hanna haar single. De eerste set met de eindstand 21-18 en de tweede met 21-16.

We hebben na afloop niet iets gedronken met de tegenstanders omdat er geen kantine was. Dus toen weer de terugrit naar Wezep. De eindstand 6-0. Helaas verloren, maar wel gestreden!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.