Derde team boekt verlies

Woensdagavond 23 januari mocht het derde team Amptmeijer 2 aantreden tegen BC De Lobbers uit Wageningen.

We begonnen de dubbels tegelijk, de heren hadden drie sets nodig om te winnen en die haalden ze. 1-0 voor Wezep. Dan de dames, de eerste set werd nipt verloren met 19-21. En ook de tweede set konden ze helaas niet bij blijven. De stand 1-1.

Tijd voor de singels. Mark was zo vriendelijk om bij ons in te vallen en deed dan ook zijn uiterste best. Maar kon het helaas niet winnen in twee sets. Dan Sharon, dit was een pittige tegenstander en ze wou er dan ook alles uithalen om te winnen, dit mocht helaas niet zo zijn. Op naar Thomas, die was goed in vorm en pakte dan ook in twee sets keurig zijn punt. Esmee mocht ook aan de bak, ze begon de eerste set goed en won dan ook met 21-16. I.v.m. een blessure gaf de tegenstander op met een voorsprong van 11-6 voor Wezep. Tussenstand: 3-3.
De mixen werden tegelijk gespeeld, Thomas en Sharon konden het niet afmaken. 21-23 en 16-21. Bij Mark en Eline was het nog spannend, de eerste set werd gewonnen met 18-21, maar de laatste twee sets werden helaas verloren.

Eindstand: 3-5.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.