Meisjesteam laat vooruitgang zien tijdens laatste wedstrijd

Gisteren heeft het meisjesteam Plus Van den Hoven een wedstrijd gespeeld tegen BC ’70 uit Vaasen.

Het was een erg leuk en gezellig team om tegen te spelen. Ze waren wel helaas iets te sterk voor ons en hebben we dus ook met 4-2 verloren. Toch waren we wel goed aan elkaar gewaagd en hebben we allemaal wel geknokt voor onze punten.

Deze wedstrijd werd gespeeld door: Lois, Faith en Ellemijn tegen: Guyonne, Anne Ruth, Emma en Liset.

We hadden 2 banen waar we op mochten spelen dus dat schoot wel op.

De eerste dubbel werd gespeeld door: Faith en Ellemijn tegen: Liset en Cuyonne. Het was erg spannend maar de tegenpartij was eigenlijk net iets te sterk. Eerste set: 21-17 en tweede set: 21-12 verloren.

Ondertussen op het andere veld werd de singel van Lois gespeeld tegen: Emma. Lois heeft geknokt en goed gerend. Maar helaas hadden we die ook verloren. Eerste set: 21-12 en tweede set: 21-13.

Na een kleine pauze gingen we door naar de volgende dubbel die werd gespeeld door Faith en Lois tegen: Anne Ruth en Cuyonne. Deze was erg spannend en daarom werd ook een derde set gespeeld. Die we helaas uiteindelijk wel hebben verloren. Eerste set gewonnen met: 21-13. Tweede set verloren met: 21-18. En als derde set verloren met: 23-21. De laatste set was enorm spannend en hebben we ook met z’n alle op het puntje van de bank gezeten.

Ondertussen werd de singel van Ellemijn gespeeld tegen: Liset. Het was duidelijk te zien dat ze ongelofelijk aan elkaar gewaagd waren en hebben samen daarom een fantastische singel neergezet. Met als eerste set: 21-13 voor Liset. Tweede set: 21-16 voor Ellemijn. En als derde set: 20-22 voor Ellemijn!! Ellemijn heeft dus deze singel gewonnen.

De laatste dubbel werd gespeeld door: Lois en Ellemijn tegen: Anne Ruth en Emma. En ook deze was erg spannend waardoor er ook hier een derde set plaatsvond. Eerste set verloren met: 21-15. De tweede set gewonnen met: 22-24. En als derde set gewonnen met: 16-21!

En ondertussen werd de laatste singel ook gespeeld door Faith tegen Cuyonne. Helaas was Cuyonne te sterk voor Faith en hebben we deze ook verloren. Eerste set: 21-6 verloren. En tweede set: 21-7 verloren.

Ondanks dat we verloren hadden, hebben we het wel gezellig gehad.

Eigenlijk hadden we uit moeten spelen bij hen. Maar omdat zij alleen op zondag de baan open hebben, kon het helaas niet daar. Dus als dank had de trainer voor ons in kantine na die tijd voor ons allemaal wat drinken gehaald. We hebben hem erg bedankt en het team ook. Daarna gingen ze naar huis en wij even later ook. Leuke afsluiting van het wedstrijdseizoen.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.