Eerste team verliest van directe concurrent

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team Amptmeijer 1 in de Kamphal thuis tegen de directe concurrent Barneveld.

De heren en damesdubbel gingen gelijk van start. De heren boden goede tegenstand maar dit was helaas niet voldoende. De dames hadden een zware eerste set maar wisten in de tweede set de dames van Barneveld goed uit te spelen.

RĂ©mon speelde de eerste singel, een spannende partij met twee linkspoten. Helaas ging deze wedstrijd verloren. Vera wist in twee sets de singel te winnen. Joanne had een goede tegenstandster en beide dames vochten om ieder punt. Er was dan ook een derde set nodig om de winst van de wedstrijd bekend te maken, helaas greep Wezep net naast dit punt. Hendri speelde een goede singel maar ook zijn tegenstander was in vorm, helaas verlies in twee sets.

Met een 2-4 achterstand gestart met de mixen. De eerste mix was een spannende partij waarin beide partijen erg aan elkaar gewaagd waren. Wezep wist net iets meer druk te zetten en het punt binnen te slepen. De tweede mix werd tegelijkertijd op de baan er naast gespeeld en ging in twee sets verloren.

Eindstand: 3-5. Hendri, bedankt voor het invallen!

Over twee weken spelen wij uit tegen BAN voor alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Hier zullen wij waarschijnlijk onze derde plek verzegelen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.