Uitslagen speelweek 13

Het eerste team Amptmeijer 1 nam het thuis op tegen directe concurrent Barneveld en heeft me 3-5 verloren. Het tweede team TTL Wezep speelde in het verre Groningen tegen GO! BC en kwam terug met een gelijkspel. Het derde team Amptmeijer 2 speelde woensdagavond thuis de uitwedstrijd tegen BC de Lobbers en heeft met 5-3 verloren. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen heeft er een 6-2 winst thuis tegen Inside ’82 uit gesleept. Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Mariken en heeft met 2-6 verloren. Het meisjesteam Plus Van den Hoven speelde thuis de uitwedstrijd tegen BC ’70 Veluwe en heeft verloren met 4-2.

Voor het meisjesteam was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Zij eindigen helaas op de laatste plaats. Voor de overige teams lijkt dit er op dat het kampioenschap uit zicht is, maar dat iedereen zich wel in de eigen poule handhaaft.

De volgende wedstrijden zijn op zaterdag 9 februari om 13:00 uur in De Kamphal. Het tweede en derde team spelen dan thuis.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.