Tweede team pakt tweede plaats ondanks verlies

Zaterdag stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen de koploper van onze poule voor het tweede team TTL Wezep. De vorige keer hebben we er een gelijkspel uit weten te slepen, dus samen met onze invalster Vera (en natuurlijk onze trouwe supporters) verschenen we vol goede moed aan de start.
Het niveau lag dicht bij elkaar, er werden mooie en spannende partijen gespeeld. Beide dubbels begonnen met een driesetter. De mannen wisten nipt te winnen (19-21, 21-10, 21-19), de vrouwen verloren net (16-21, 21-16, 19-21).
Op naar de singles. Ook hier waren de verschillen minimaal, maar alle partijen vielen uit in het voordeel van onze tegenstander.  Hiermee keken we aan tegen een tussenstand van 5-1.
Gelukkig trokken we in de mixen wél aan het langste eind. Vera en Joachim hadden twee sets nodig (23-21 en 21-16) en Miranda en Casper sloten af met wederom een driesetter (21-16, 18-21 en 21-12). Dit resulteert in een eindstand van 3-5.
Hiermee verliest team 2 de wedstrijd, maar in het klassement schuiven we toch een plekje op. Het is spannend in de poule. De koploper is nauwelijks nog in te halen, maar met nog 2 wedstrijden te gaan doen we zeker mee voor de tweede plek…
Vera, bedankt voor het invallen!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.