Derde team delft onderspit

Het is weer zaterdagmiddag en het derde team Amptmeijer 2 mocht weer aantreden. Deze keer tegen Gova. De vorige keer tegen hen was de laatste wedstrijd van Justin in dit seizoen, en helaas speelt hij nog steeds niet. Maar we hebben Alfred weer van de bank getrokken om ons te komen helpen!

De herendubbel was een wedstrijd met een zeer stroef begin. In de eerste set ging enorm veel uit. Deze werd, niet heel verrassend, verloren met 14-21. In de tweede set ging het veel beter. De heren gingen nog voor een verlenging, maar ook die ging verloren met 20-22. De dames begonnen een stuk sterker en kwamen veel beter mee met de tegenstanders, maar ook daar werd de eerste set verloren met 14-21. De tweede set hebben ze wederom dapper gestreden, maar de winst ging toch naar de verkeerde kant met 19-21.

Deze keer nam Sharon het initiatief om met haar single te beginnen, aangezien zij en haar tegenstander beide niet aan het spelen waren. De eerste set won ze overtuigend met 21-8. Een makkie zou je zeggen voor de rest van de wedstrijd. Maar niets was minder waar, want de tweede set verloor ze met 23-25. Nadat ze weer rustig was kon ze beginnen met de derde set. Welke ze overigens fantastisch begon, want bij de wissel stond ze voor met 11-1. Uiteindelijk kwam haar tegenstander nog terug tot 16 punten, maar dat was al te laat. Sharon had al gewonnen. Alfred heeft een zware single gehad. Hij deed enorm zijn best, maar zijn tegenstander was helaas net een maatje te groot. Hij heeft verloren met 11-21 en 16-21. Daarna was het de beurt aan Thomas. Het ging er hard aan toe op de baan en ze gingen gelijk op. Maar toch kon Thomas er helaas niet meer uit halen dan 14 en 15 punten. Esmee vond dat het allemaal wat te snel ging, dus besloot ze 3 sets te gaan spelen. De eerste won ze met 21-16. In de tweede set lukte het haar niet het spel door te zetten en verloor die met 13-21. De derde ging weer helemaal volgens plan en deze won ze dan ook goed met 21-16.

Om de dag af te sluiten moest er nog gemixt worden. Thomas en Sharon gingen vol goede moed het spel in, maar konden helaas niet winnen. Met 13 en 15 punten waren de tegenstanders te groot voor ze. Op de andere baan waren Alfred en Eline ook bezig met hun mix. Maar ook hier konden de dappere strijders van Wezep helaas niet winnen, 11-21 en 14-21. Eindstand 2-6 verloren. Gelukkig waren wij sterker in de derde helft…

Geplaatst in Competitie, Nieuws.