Uitslagen speelweek 12

Deze week werden er veel wedstrijd gedurende de week gespeeld, wat niet altijd even gunstig was voor de resultaten.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde dinsdagavond tegen Zeewally en heeft met 3-5 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep nam het thuis op tegen Flits BC en heeft met 3-5 verloren. Het derde team Amptmeijer 2 heeft thuis met 2-6 verloren van Gova BC. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde dinsdagavond uit tegen Thiela en heeft met 5-3 verloren. Het tweede herenteam Kamphuis speelde woensdagavond in Kampen en heeft er een 4-4 uitgesleept. Het meisjesteam Plus Van den Hoven heeft thuis met 1-5 verloren van Hercules. Het jeugdteam Plus Van den Hoven hoefde deze week niet te spelen.

Volgende week spelen het eerste team en het eerste en tweede herenteam thuis. Kom ze aanmoedigen en help ze nog de nodige punten binnen te slepen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.