Meisjesteam verliest van hekkensluiter

Deze week moesten Gwen, Lois en Hanna spelen namens het meisjesteam Plus Van den Hoven. Ze namen het op tegen Hercules.

We kamen om 12:45 uur aan en zijn om 13:00 uur begonnen met inspelen, om 13:15 uur begon de eerste dubbel, deze wedstrijd moesten Gwen en Hanna spelen, die hebben jammer genoeg verloren met 2 sets. De eerste singel moest Lois spelen, die heeft ook jammer genoeg verloren met ook 2 sets.

De tweede dubbel moesten Lois en Gwen spelen, die hebben helaas ook weer verloren met 2 sets. De tweede singel moest Hanna spelen, die heeft ook verloren met 2 sets.

De derde en laatste dubbel moesten Hanna en Lois spelen, die hebben ze jammer genoeg ook weer verloren, maar wel met 3 sets (eerste set verloren). De laatste wedstrijd van de dag moest Gwen spelen, zij heeft de enige punt van de dag binnen gehaald in drie sets.

We waren ongeveer 15:30 uur klaar en hebben samen nog wat gegeten.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.