Tweede herenteam verdeelt wederom de punten

Woensdag 16 januari heeft het tweede herenteam Kamphuis een uitwedstrijd gespeeld in Kampen. Aanwezig waren Willem, Hans, Thomas en Mark. Tevens hadden we ook twee supporters mee. Jeroen Stoel en de vader van Mark gingen mee.

Na een flinke bak vers gezette doping gingen we ons maar omkleden en vol goede moed het veld op. Mark en Willem gingen dubbelen. Het waren twee spannende sets, maar helaas niet genoeg. Hans en Thomas gingen naast ons spelen en haalden wel een punt binnen.

Willem had de eer om heer 1 te spelen. Echter moet hij zijn duiktechnieken nog iets verbeteren! Helaas geen punt.

Bij Hans op nummer twee ging het wat beter. Hij haalde met een driesetter een punt binnen.

Thomas haalde in zijn singel met drie sets ook een punt. Goed gedaan IT-ert!

Ikzelf heb ook een punt binnen, en de stand was 4 – 2.

Echter hebben we bij de laatste twee dubbels geen punten meer gehaald, en hadden we onze oude vertrouwde stand! 4 – 4! Jeroen Stoel, voormalig speler uit Kampen, durfde geen partij te kiezen, dus was erg blij met deze eindstand!

In de kantine hebben we de derde ronde gehouden. Er was kip en patat gemaakt door de beheerder. Erg lekker, en zo konden we met een volle maag naar bed.. Zzzzz.

Thomas bedankt voor het invallen!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.