Eerste team haalt wel de winst binnen op dinsdag

Het begon met een gezellige rit richting Zeewolde. Wat een stad is dat zeg, heel bar. Je zou niet denken dat het een dorp is, zo groot!
Eenmaal aangekomen eerst maar eens wat gedronken aan de sportbar. Reuze gezellig natuurlijk, maar er moest ook gesport worden.
Even warmlopen en daar gingen we. De beide dubbels werden met winst binnen gehaald in twee sets.
Vervolgens een start aan de singles. Op dit punt werd het stappen. Er werd gestreden en geknokt. De eerst dame behaalt de winst in twee sets, de eerste heer heeft na heel wat zweetdruppels verloren. De tweede dame verloor helaas ook in twee sets. De tweede heer maakte het erg spannend en hij won in een prachtige derde set. Dit alles heeft geleid tot 2 winstpunten voor Wezep. Tussenstand: 4-2 voor ons.
Als laatste dan de mixen. Daar moest het allemaal gebeuren. De eerste mix wist de winst in twee sets binnen te halen. De tweede mix knokte zich erdoor, maar moest de punt helaas aan de ander geven na een spannende derde set.
Eindstand:  5-3 winst voor het eerste team Amptmeijer 1.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.