Eerste herenteam bezwijkt op Droevige Dinsdag

Droevige dinsdag, ja zo kunnen we dinsdag 15 januari wel noemen. Onze jongens van het eerste herenteam Bakker Bestratingen mochten weer een wedstrijd spelen tegen Thiela in Tiel.. 1 keer per jaar is het droevige dinsdag, want ja, winnen in Tiel is onze jongens nog nooit gelukt. Zo ook deze keer niet.
Het begon wel goed. Cornel en Layo wonnen de eerste dubbel. Jeroen en Albert helaas niet. En toen gebeurde het, alle vier jongens gingen in twee sets af… ja, dan gaat het snel… 5-1 achter. Jeroen en Layo speelden de enige drie setter van de avond. Deze werd in de derde set met 21-23 gewonnen. Cornel en Albert maakten het in stijl af door te winnen in twee sets.
Wat op papier een kraker moest zijn, namelijk de gedeelde nummer 1 tegen de nummer twee van de ranking, eindigde in een droevige wedstrijd waarbij de punten redelijk gemakkelijk per onderdeel behaald werden. Kortom, we zijn van de bovenste tree gevallen om het maar netjes spreekwoordelijk te zeggen.
Dus veel over deze wedstrijd hebben we dan ook niet meer te zeggen. We gaan ons maar weer focussen op de volgende wedstrijd, zaterdag 26 januari, thuis tegen Inside uit Baarn.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.