Tweede herenteam speelt laatste wedstrijd wederom gelijk

Onze laatste wedstrijd van dit seizoen van het tweede herenteam Kamphuis, werd in de Jan Massinkzaal te Nijmegen gespeeld. Het team van Mariken uit Nijmegen-Zuid was de tegenstander.

Het tweede herenteam bestaat uit de volgende spelers,  Mark Veldman en de 2 ouwetjes Gerard Thomassen en Willem Burger en de bijna oude Hans.

Vandaag werd gespeeld met Arno Fikse als invaller voor onze geblesseerde Gerard.

Aangekomen in deze toch wel moderne  sporthal, hadden wij voor aanvang van de wedstrijd zoals gebruikelijk wel zin in een bakje koffie. Maar helaas we hadden pech want de brasserie was nog niet geopend.

Dus besloten Mark, Arno, Hans en Willem zich vast in hun sporttenue te hijsen, terwijl Gerard, inmiddels gebombardeerd tot coach en teller, alsmede de supporters Rianne en Karin een kijkje gingen nemen in de zaal. Hier was het een gezellige drukte, het was namelijk de trainingsavond van Mariken.  De zaal bestaat uit 18 velden en  deze waren allemaal  bezet met ijverig trainende jeugdspelers.

Toen was het eindelijk zover, de wedstrijd kon beginnen. De eerste dubbel werd gespeeld door Hans en Arno. De eerste set was close en spannend, maar helaas verloren we met 26-24. De tweede set werd vrij eenvoudig gewonnen met 21-7, maar de derde set werd heel spannend,  toch wonnen we met 19-21. Het eerste punt is binnen.

De dubbel van Mark en Willem ging goed van start maar werd verloren met 21-16. De tweede set was leuk om naar te kijken, maar de eindstand werd 21-19 in ons nadeel.

De bijna oude Hans ging voortvarend van start in de eerste set van zijn  singel en won met 16-21. De tweede werd verloren met 21-14. Onder de tegenstanders werd geroepen dat die ouwe moe was. Dat zullen we nog wel eens zien !!! riep Hans. In de derde set ging Hans als een speer en won met 11-21. Het tweede punt is in the pocket.

Toen kwam de singel van Arno (overgekomen van BC Heerde) de eerste set won Arno  met 22-20, de tweede set  en derde set werd verloren met 21-17  en 21-19. Jammer.

De singel van Willem ging niet zo lekker vanwege  een blessure aan de achillespees, mede hierdoor ging de wedstrijd verloren met 21-4 en 21-9.

Ook Mark wist helaas de singel niet te winnen en verloor met 21-16 en 21-7.

Na het aanzien van deze partijen  verlieten Gerard, Rianne en Karin de zaal om hun doping, namelijk een lekkere kop koffie te gebruiken, gelukkig was de brasserie nu wel open. Na hun terugkomst bleken de heren al aan hun tweede dubbel te zijn begonnen. Kennelijk werkte de doping indirect op onze woeste strijders. Want  de twee laatste dubbels werden gewonnen. Hans en Willem wonnen in 2 sets met 13-21 en 12-21. Mark en Arno hadden iets meer tijd nodig met deze partij. Uiteindelijk werd gewonnen met de cijfers 13-21, 21-13 en 17-21. Het vierde punt is een feit.

Wij danken Arno voor zijn inzet. Het was een stevige binnenkomer voor hem, want Arno moest maar liefst  drie 3-setters spelen.

De eindstand van de wedstrijd 4-4 , voor de zevende keer al dit seizoen.

Na deze wedstrijd was het tijd  voor de derde ronde.

Lekkere drankjes , hapjes en goede muziek. Dat was best wel gezellig, jammer dat Mark begon te zingen en te swingen. Om 0.00 uur besloten we weer richting Wezep en Otterlo te gaan. 

Met deze wedstrijd kwam een einde aan een seizoen, waarin onze competitiegroep werd geteisterd door langdurige blessures. Ook ons team werd daardoor getroffen, wat leidde tot zelfs een degradatie. Helaas het is niet anders.

We gaan ons opmaken voor een nieuw seizoen, met betere kansen.

Rest ons onze Sponsor, supporters maar ook vooral onze vele invallers te danken voor hun inzet.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.