Eerste herenteam sluit seizoen af met winst

Zaterdag 9 februari speelde het eerste herenteam Bakker Bestratingen de laatste wedstrijd van het seizoen uit in Amersfoort. Zo ook het eerste mixteam van Amptmeijer Badminton ’80 was van de partij. Een gezellige bedoeling in de sporthal dus, er waren maar liefs drie supporters meegekomen om het feest alleen nog maar groter te maken.
Jeroen, was niet van de partij, het spelen bij een andere vereniging heeft hem geen goeds gedaan. Jeroen, heel veel beterschap! We hopen dat het herstel spoedig zal zijn en je weer gezellig bij ons kunt komen spelen.
Afijn we zullen ook nog wat over de wedstrijd vertellen. Alfred was zo vriendelijk het team te komen versterken.
Cornel en Layo waren zo leuk aan het badmintonnen dat ze de eerste set verloren met 22-20. Ook al zijn ze bijna 4, kleuren tussen de lijntjes is en blijft nog lastig. De tweede set waren we allen zeer onder de indruk van hun talent, met 7-21 wonnen ze. In de derde set wonnen ze met 18-21. Fijn het eerste punt was binnen.
Ondanks het feit dat Albert en Alfred, verder te noemer A & A niet veel samen speelden, speelde A aanvallend zodat A het verder af kon maken. De eerste set wonnen de jongens met 19-21. De tweede set werd het mooie spel voortgezet en wonnen ze met 11-21.
Cornel had de eerste set wel wat moeite met zijn tegenstander, hij stond tot 19-19 eigenlijk de hele tijd achter maar maakte toen de twee beslissende punten. De tweede set ging makkelijker en won hij met 13-21.
Layo won de eerste met 14-21, stond in de tweede set 16-20 voor, maar toen duurde het even voordat hij het 21ste punt op het bord kreeg, maar met 19-21 werd de winst  naar binnen gelepeld.
Alfred speelde ook een mooie partij, met 21-16 en 21-10 was zijn tegenstander net een maatje te groot voor hem.
Albert, onze diesel, speelde weer eens een drie setter. De eerste set verloor hij met 21-16. De tweede set won hij dus (14-21). En de derde set werd ook gewonnen met 11-21.
De laatste twee dubbels zijn ook gewonnen.. eindstand 1-7 gewonnen.
Een mooie afsluiter van het seizoen.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.