Uitslagen speelweek 14

Vandaag zijn de laatste wedstrijden in de competitie gespeeld. Dit jaar wederom geen kampioenen, maar een paar teams zaten er wel dicht bij.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde uit in Amersfoort tegen BAN. Ze hebben de punten eerlijk verdeeld met een 4-4 stand. Hiermee eindigt het team op de derde plaats.

Het tweede team TTL Wezep nam het thuis op tegen Alotria. Dit is geƫindigd in een 3-5 verlies. Het team stijgt nog wel een plaatsje en komt op de vierde plaatst terecht.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde thuis tegen Appoldro. Ook dit is in een 3-5 verlies geƫindigd. Voor het derde team betekent dit een vijfde plaats in de eindstand.

Het eerste herenteam Bakker Bestratingen was ook uit naar Amersfoort om tegen BAN te spelen. Zij hebben het er goed af gebracht met een 1-7 winst. Voor de eindstand is het hier nog wachten op de resultaten van de andere teams die net boven ze staan.

Het tweede herenteam Kamphuis heeft deze week maar liefst twee keer gespeeld. Maandag speelde het team uit tegen BECA 2000 in Arnhem en heeft met 7-1 verloren. Vrijdag mocht het team naar Nijmegen om tegen Mariken te spelen, dit is een 4-4 gelijkspel geworden. Deze resultaten brengen ze op de zevende plaats, wat mogelijk een degradatie inhoud.

Het meidenteam Plus Van den Hoven was al klaar met spelen. In de eindstand vinden we ze helaas terug op de laatste plaats.

Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde vandaag tegen Kwiek in Raalte. Zij hebben met 8-0 verloren. Hiermee eindigen ze op de vijfde en tevens een-na-laatste plaats.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.