Afsluiting jeugdrecreanten competitie

Op 6 april was de afsluiting van de jeugdrecreantencompetitie in Dedemsvaart. Het was een vroege start, om 8 uur zijn we al vertrokken vanaf de Kamphal. Met we bedoelen we dan 4 van de jeugdleden en Saskia voor het vervoer. Mooi op tijd waren in de sporthal aanwezig. Het programma verliep voorspoedig, om 9 uur was de opening meteen gevolgd door een warming-up voor alle 52 aanwezige kinderen gegeven door Saskia.

Daarna konden de wedstrijden beginnen. De jeugd was verdeeld in drie groepen (A – zeer ervaren, B – enige ervaring en C – beginners). Onze jeugd deed mee in categorie B. Er werden steeds wedstrijden van 7 minuten gespeeld zodat iedereen zoveel mogelijk kon spelen. Er werden alleen singles gespeeld. Als je niet aan de beurt was om te spelen, was het de bedoeling dat je bij een baan ging staan om te tellen. Uiteraard was er ook eten en drinken voor de spelers geregeld, want het was best warm in de zaal.

Rond half twaalf was er een pauze en kon er snel een nieuwe indeling worden gemaakt. De besten moesten nu tegen elkaar om aan het einde een winnaar te kunnen bepalen.

Rond half twee waren alle partijen gespeeld en kon er snel worden opgeruimd voordat de prijsuitreiking begon. Eerst kregen alle deelnemers aan de competitie een medaille. Vervolgens werden de winnaars van de dag gehuldigd. Onze eigen Michel heeft in categorie B de eerste prijs gewonnen! Ten slotte was het tijd om de bekers voor de competitie uit te reiken. In het eerste jaar heeft ons team goed hun best gedaan, maar ze zijn nog ver verwijderd van een eerste plaats. Volgend jaar doen ze weer een nieuwe poging.

Nadat de jeugd zich weer had omgekleed en wat te eten had gehaald was het tijd om naar huis te gaan. De jeugd had een leuke dag gehad en heeft vele potjes mogen badmintonnen.

Bekijk alle foto’s hier.

Geplaatst in Competitie.