Vierde team begint met verlies

Zaterdag 14 september speelde het vierde team van Amptmeijer Badminton’80 Wezep haar eerste wedstrijd van het seizoen. Voor het eerst in jaren weer een vierde mixteam. Het team bestaat uit een aantal oud competitieleden, leden van het herenteam, een nieuwe en eentje uit het derde mixteam van vorig jaar. Kortom met naam: Layo, Albert, Michel, Dianne, Esmee en Linda. Ook hebben we dit jaar een team sponsor. We zijn blij dat Bakker Bestratingen uit Oldebroek ook dit jaar weer wil sponsoren.

We mochten naar Barneveld, de oude vereniging van Michel. De wedstrijden gingen eigenlijk niet zo goed. We hebben alle wedstrijden in twee sets verloren. Dus veel meer hebben we over deze wedstrijd ook niet te zeggen. Oh ja, 1 dingetje: Layo had de primeur van de dag – hij mocht met drie dames op stap!

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Flevoland. Aanmoediging is zeer welkom.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.