Uitje woensdagmorgengroep

Als afsluiting van het seizoen 2018/2019 heeft de woensdagmorgengroep een gezellige avond georganiseerd. Wij zijn naar de chinees in Hattem geweest en hebben chapas gegeten. Heel leuk om te doen. Zoveel verschillende hapjes op 1 avond…..dat is wel bijzonder. Een enkel gerechtje was wat minder van smaak, maar heel veel heeft ons prima gesmaakt. Je moet wel goed onthouden wat je per keer besteld, want er komen heel veel schaaltjes op tafel te staan. We hebben bij al deze hapjes natuurlijk ook het nodige gedronken. Super gezellig de hele avond.

Toen we bijna uitgegeten waren hebben we de prijsuitreiking gedaan van ons Rammeltoernooi. Pierre heeft veel werk verricht om de uitslag op papier te krijgen. Maar het is hem gelukt. Iedereen zat vol spanning te luisteren naar wat Pierre te melden had. Vervelend genoeg is hij onderaan de lijst begonnen. De spanning liep hiermee wel steeds verder op. Bij de koplopers was maar heel weinig verschil; zowel bij de dames als bij de heren.

Uitslagen:

Dames :        1          Aartje                        75,2%

                        2         Astrid                        74,5%

                        3         Geertje                     72,3%

Heren:           1         Pierre                        83,9%

                        2         Bas                             82,8%

                        3         Olivier                        80,8%

De nummers 1 hebben een bekers in ontvangst mogen nemen, ware het niet dat Aartje niet aanwezig was in verband met een vakantie. Daarnaast hebben de nummers 1 en 2 een cadeau bon gekregen. Aartje hebben we op haar vakantieadres nog gebeld om te vertellen dat ze wederom als eerste geëindigd is.

Ook hebben we weer een aanmoedigingsprijs uitgedeeld aan de badmintonner/ster met de laagste score; dat is deze keer Greta geworden. Omdat zij nog maar kort lid is van de vereniging, was zij blij verrast met de attentie.

Iedereen komend seizoen veel succes. Er zal een hevige strijd ontstaan om de huidige koplopers toch eens te verslaan.

Marina, bedankt voor de organisatie van deze, zeer geslaagde, avond!

Anneke

Geplaatst in Recreanten.