Herenteam laat alle punten aan de tegenstander

Voor het herenteam begon de nieuwe competitie op zaterdag 14 september 2019. De wedstrijd werd in de Kamphal te Wezep gespeeld.

Tot vorig jaar werd de herencompetitie nog gespeeld in het vertrouwde district Centrum. Nieuw voor ons is dat we nu ook deel uitmaken van de landelijke Badminton Divisie. Daardoor komen we nu ook verenigingen tegen uit het district Oost. Zo ook deze dag. We moesten spelen tegen het herenteam van IJsselstad uit Deventer. Voor ons een totaal vreemde vereniging.

Ik schrijf ons, maar ons team bestaat uit Mark Veldman, Hans Booi, Gerard Thomassen en Willem Burger.  (volgorde niet alfabetisch, maar op leeftijd). Totale leeftijd ver boven de 200 jaar dat even voor de rekenaars onder de lezers.

Nog even een opmerking over de daadwerkelijke opstelling vandaag. Vorig jaar misten we bijna het hele jaar een van de oudsten, Gerard tijdens de competitie. Dit jaar gaan we bijna het hele jaar spelen zonder de jongste in ons team, namelijk de kersvers getrouwde Mark.

Dat Mark een groot deel van de competitie gaat missen komt niet vanwege Rianne zijn geliefde vrouw, maar vanwege zijn nieuwe bromfiets.  Mark wilde zijn jongensdroom invullen, door de, voor de oudjes beroemde, Puch te willen sturen. Dat nu ging hem niet geheel goed af. In zijn bekende enthousiasme bestuurde Mark de Puch dusdanig, dat hij bijna een half jaar met zijn rechtervoet in het gips zit. Derhalve moeten we ook dit jaar driftig op zoek naar invallers.

Vandaag werden wij uit de brand geholpen door onze Jeroen Stoel.

Dan nu de wedstrijd. Deze begon omstreeks 13.00 uur en was rond 15.25 uur afgelopen. In dat tijdsbestek werden 4 driesetters gespeeld.  En 4 twee setters. Hans was de meest ijverige van ons, want hij speelde maar liefst 3 driesetters. Hans wilde waar voor zijn geld, vertelde hij.

Hij vervelende  van dit verhaal is, dat alles maar dan ook alles voor ons verloren ging. Kortom onze openingswedstrijd ging in eigen huis met 8-0 verloren.

Dit alles onder toeziend oog van onze supportersschare Karin, Rianne en onze  Mark, die toch nog de administratie verzorgde en zijn uiterste best deed in de derde  ronde. 

Verder onze dank aan invaller Jeroen Stoel.

Van belang is te noemen dat ons team wederom wordt gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, gevestigd aan de Stationsweg te Wezep.

Geplaatst in Competitie.