Uitslagen speelweek 1

De kop is er af! Het seizoen 2019/2020 is dit weekeinde dan echt van start gegaan.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde zaterdag uit in Hasselt tegen Allotria en heeft met 2-6 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep speelde thuis tegen Harderwijk en moest genoegen nemen met een 2-6 verlies. Het derde team Amptmeijer 2 nam het thuis op tegen BC Dronten en wist met maar liefst 8-0 te winnen. Het vierde team Bakker Bestratingen stond zaterdagochtend al vroeg in Barneveld en heeft een 8-0 verlies geboekt. Het herenteam Kamphuis maakte thuis kennis met BC IJsselstad en kwam ook niet verder dan een 0-8 verlies. Het meidenteam speelde dinsdagavond al uit in Zeewolde tegen Zeewally en heeft er een stand van 4-2 van gemaakt.

Volgende week, zaterdag 21 september, spelen het eerste en het vierde team thuis. De wedstrijden worden vanaf 13.00 uur gespeeld in De Kamphal, dus kom ze nog even aanmoedigen!

Aangezien er maar 2 thuiswedstrijden zijn, is er nog ruimte over om vrij te spelen voor degenen die hier belangstelling voor hebben.

Geplaatst in Competitie.