Volle winst voor derde team

Het derde team Amptmeijer 2, bestaande uit Sharon, Eline, Thomas en Justin, mocht het seizoen beginnen met een thuiswedstrijd tegen BC Dronten.

Het was voor zowel de heren- als de damesdubbel even inkomen, zo aan het begin van het seizoen. Met dank aan de stevige trainingen duurde het niet lang voordat de dames en heren warm waren en wisten we beide dubbels in 2 sets binnen te slepen. De dames met 21-17, 21-14 en de heren met 21-16, 21-7.

Na de dubbels was het de beurt aan de singels. Sharon en Justin mochten het spits afbijten. Sharon won een stevige partij met 21-15 en 21-13. Justin had in de eerste set wat moeite, 21-16, maar wist de tweede set gemakkelijk binnen te halen met 21-7. 

Hierna was het de beurt aan Thomas en Eline voor de singels. Thomas speelde een spannende partij en wist de eerste set een 2 punten voorsprong te behouden en te winnen met 21-19. In de tweede set kwam hij terug van een 14-18 achterstand, en won nogmaals met 21-19. Ook de partij van Eline was spannend. Na de eerste set verloren te hebben met 21-13 wist ze goed de rust te bewaren en de tweede set met 21-15 te pakken. In de derde set ging het alleen maar beter en wist ze de partij met 21-10 binnen te slepen.

In de mix was het eveneens spannend. Sharon en Thomas speelden de eerste mix en wisten hun partij in een spannend duel binnen te halen met 21-19, 21-19. Ook bij Eline en Justin was het een spannende pot, maar ook zij wonnen hun partij. 21-17, 21-19.

Aldus won het derde team van Amptmeijer Badminton ’80 de wedstrijd met een sterke 8-0. Een goed begin van het seizoen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.