Spannende eerste wedstrijd voor meidenteam

Afgelopen dinsdag moest het meidenteam Plus van den Hoven bestaande uit Gwen, Hanna en Ellemijn een wedstrijd spelen tegen Zeewally (Zeewolde).

We zijn rond 17:15 uur vertrokken naar Zeewolde en we waren wat aan de vroege kant, dus hebben we eerst wat gedronken bij de bar.

Toen we allemaal klaar waren zijn we begonnen. We speelden op twee banen.

De eerste dubbel werd gespeeld door Hanna en Gwen tegen Mieke en Annali: De eerste set werd gewonnen door Zeewally, met 21-16. Daarna wonnen wij de volgende set met 21-09. En toen werd de beslissende set gespeeld en die werd gewonnen door Zeewally.

Ondertussen moest Ellemijn beginnen met haar single tegen Elianne Roest: De eerste werd gewonnen door Elianne met 21-14 en de tweede ook met 21-06. Maar ze hebben wel een heel leuk potje gespeeld en het was erg gezellig.

Daarna werd de tweede dubbel gespeeld door Hanna, Ellemijn tegen Mieke, Fleur. Dit was ook erg spannend want dit werd ook een driesetter. De eerste set werd gewonnen door Ellemijn en Hanna met 21-11. En de tweede werd gewonnen door Mieke en Fleur met 21-12. En de laatste set was heel spannend maar gewonnen door Hanna en Ellemijn met 21-17.

Ondertussen speelde Gwen haar singel tegen Annali, deze was ook erg spannend. Deze werd gewonnen door Annali. Met de eerste set 21-12 en de tweede met 21-17.

En toen kwam de laatste dubbel met Gwen en Ellemijn tegen Elianne en Fleur. Deze werd ook gewonnen door Elianne en Fleur met de eerste set 21-19 wat heel spannend was. En de tweede met 21-7.

En Hanna moest haar singel ook spelen ondertussen tegen Mieke. En die heeft Hanna gewonnen met 12-21 en tweede set 21-09!

Wat uiteindelijk eindigt met 4-2 voor Zeewally. Maar na de tijd hebben we gezellig met elkaar gedronken en gekletst.

Geplaatst in Competitie.