Tweede team onderuit

De vooruitzichten zagen er niet echt positief uit om een goede score neer te zetten tegen deze goede tegenstander, aangezien ze vorig seizoen zijn gedegradeerd en helaas kwam deze voorspelling ook uit.

Vooraf is nog niks verloren, dus vol goede moed trok het tweede team TTL Wezep op woensdag 18 september ten strijde tegen deze gevreesde tegenstander, helaas bleek al snel dat Barneveld geen off-day had en vol voor het kampioenschap gaat.

Joachim verloor van zijn tegenstander met 2-0 die duidelijk een maatje te groot was voor Joachim. Casper wist met zijn single toch nog een 3-setter uit het vuur te slepen, maar trok toch helaas aan het kortste eind.

Jacobien en Miranda konden ook geen stempel drukken op hun wedstrijden, dus alle hoop was gevestigd op de heren- en dames dubbel. Wederom was Barneveld in topvorm en wist op eenvoudige wijze deze wedstrijden te winnen.

Als laatste waren, zoals gebruikelijk, de gemengd dubbels aan de beurt. Een mooie kans om toch nog een paar punten naar Wezep toe te nemen. Ook dit leidde niet tot het gewenste resultaat en deze partijen gingen ook verloren.

Al met al was Barneveld duidelijk een maatje te groot, ondanks het goede spel wat we lieten zien was dit niet voldoende tegen Barneveld en konden we met 0 punten naar huis toe.

 We kijken uit naar de volgende thuiswedstrijd tegen Eefde BC, waar we wel de gewenste uitslagen kunnen bereiken. Mochten jullie ons willen komen aanmoedigen zijn jullie vanaf 13:00 uur van harte welkom in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.