Zenuwslopende wedstrijd met winst voor derde team

De derde wedstrijd van het derde team Amptmeijer 2 was tegen Nijeveen. Na twee mooie wedstrijden waren we zeker benieuwd hoe deze wedstrijd op woensdag avond zou gaan! De mannen begonnen tegen duidelijk sterke tegenstanders. Aan beide kanten speelden een rechtshandige heer en een linkshandige heer. Wat de wedstrijd des te interessanter maakte. De eerste set verloren ze, maar de tweede set kwamen onze heren duidelijk beter in hun spel. Na een hele spannende set waarbij de punten om en om werden gewonnen, verloren de heren deze wedstrijd net met 20-22. Jammer de eerste punt hadden we verloren.

De dames dubbel begon heel erg goed. Eerste set was vrij makkelijk binnen, maar tijdens de tweede set werd het steeds lastiger om punten te maken. Gelukkig hadden de dames al een mooie voorsprong en met wat meer concentratie haalden ze het eerste punt binnen.

De eerste singles waren beiden heel erg zwaar voor onze spelers. Zowel Justin en Sharon verloren hun eerste set, maar daarna speelden ze beiden steeds beter. En na een intens gevecht haalden ze beiden de wedstrijd binnen! Voor beiden hadden deze wedstrijden anders kunnen eindigen, maar door pure doorzettingsvermogen haalden wij de punten binnen. Het staat nu 3-1.

Daarna begon Thomas met zijn single. Opnieuw een mooie wedstrijd om te zien en de eerste set haalde hij vrij makkelijk binnen. Maar daarna begon de wedstrijd eigenlijk echt en de tegenstander gaf flink tegengas. Jammer genoeg gebeurde dat net op tijd en Thomas verloor zijn wedstrijd in een 3-setter. Toen eindelijk begon Eline met haar single. De eerste set haalde ze aardig makkelijk binnen al werden er erg veel fouten gemaakt. De tweede set verliep heel anders. Beide spelers kwamen meer in het spel en maakten steeds minder fouten. Op het einde liep de stand zelfs gelijk op. Uiteindelijk kon Eline de wedstrijd winnen met 24-22. De stand is nu 4-2!

Alleen de mixen nog. Beide mixen waren hartstikke leuke en zware wedstrijden. De standen bleven gelijk oplopen en beide wedstrijden werden drie setters. Sharon en Thomas wonnen uiteindelijk hun wedstrijd door pure wil. De standen waren: 23-25, 21-16 en 22-20. Dit had dus ook de ander kant op kunnen vallen. Voor Justin en Eline verliep het niet anders. De eerste set haalden ze binnen, maar de tweede set verloren ze. Je merkte dat de spanning te snijden was en beiden hadden moeite om de concentratie erbij te houden. Uiteindelijk door pure doorzettingsvermogen wonnen ze de laatste set.

De eind stand is 6-2! Waar wij waanzinnig trots op zijn. Al had deze stand ook heel erg anders kunnen zijn met 5 driesetters die er gespeeld zijn. Op naar de volgende wedstrijd!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.