Wederom winst voor eerste team

Zaterdagochtend 28 september speelde het eerste team Amptmeijer 1 een uitwedstrijd tegen Icarus uit Oldenzaal.

De heren van Amptmeijer wonnen de eerste set, maar de tweede set werd nipt verloren, de derde set werd ruim gewonnen. De dames hadden net als de heren drie sets nodig om de winst voor Amptmeijer te boeken.

De heren verloren hun singelpartijen beide in drie sets. De dames daarentegen wonnen hun singel partijen.

Met een 2-4 voorsprong moesten alleen de mixen nog gespeeld worden. Van Dijk en Van de Werfhorst kwamen niet in hun gewoonlijke ritme en verloren de partij. Van der Heuvel en Van Dorp speelden een solide partij die met winst beloond werd. Eindstand 3-5.

Zaterdag 5 oktober speelt het team een thuis wedstrijd tegen Zwolsche bc om 13:00 uur in de Kamphal. 

PS. Veer bedankt voor het verzorgen van de catering onderweg!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.