Vierde team grosseert in derde sets

Het vierde team Bakker Bestratingen mocht zaterdagochtend aantreden in Bunschoten-Spakenburg voor de uitwedstrijd tegen Sjeve Sjuttel. Vandaag waren Albert, Dianne, Linda en Michel degenen die de Wezepse eer hoog mochten proberen te houden. Het motto van de dag was ‘maximale baantijd’, met niet minder dan 4 wedstrijden die in 3 games beslist werden.

In de herendubbel werd al meteen de toon gezet, met een 3e game die helaas met 22-20 verloren ging. Tegelijkertijd lieten de dames op de baan ernaast zien dat het ook anders kan, door de dubbel in 2 korte games binnen te slepen.

Dat de heren nogal hardleers waren, was te zien in de singles. Kansen genoeg, maar helaas bleven deze punten, na 2 x 3 games, in Bunschoten. Albert opnieuw met een 3e game die erg close verloren ging (28-26!). Dianne’s tegenstander bleek een sterke singelaar te zijn, en ook dit punt ging helaas verloren. Linda, dit alles overzien hebbend, besloot om dan maar weer het goede voorbeeld te geven, en gunde haar tegenstander in totaal maar 15 punten.

Tussenstand 4-2, nog kans op een gelijkspel dus.

De mix van Albert en Dianne liep helaas niet, maar een derde punt werd toch binnengesleept door Linda en Michel, die in de loop van de wedstrijd goed op stoom kwamen, en (voor de verandering) een zeer overtuigende derde game lieten zien. Eindstand 5-3, waar 2-6 zeker geen vreemde uitslag geweest zou zijn.

Lessons learned (hopelijk!), en op naar de thuiswedstrijd van zaterdag a.s. tegen Harderwijk.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.