Gelijkspel voor derde team

Maandagavond 30 september 2019. Het derde team Amptmeijer 2 mocht uit op deze trainingsavond naar Emmeloord. Een tegenstander die we nog niet eerder hebben gezien in de competitie. Maar gezien het feit dat zij 2de staan voor aanvang van de wedstrijd, moesten we ze wel serieus nemen.

We trapten de avond, zoals gebruikelijk, af met de dubbels. Justin en Thomas, en Sharon met Eline. De dubbel van Justin en Thomas ging niet zo. Thomas was totaal niet wakker en stond niet lekker te spelen. Deze partij ging dan ook in 3 sets verloren. De derde set is nog wel 21-19 geworden, dus ze waren wel in de buurt. Sharon en Eline deden het wel beter in hun partij, ook al zeiden ze zelf wel dat ze heel erg moesten inkomen. Zij wonnen in 2 sets hun dubbel.

Tijd voor de singles. Justin en Sharon mochten als eerste aantreden. Justin wist precies wat hij moest doen, een korte service, waardoor zijn tegenstander het spoor helemaal bijster was. Met 6-21 en 12-21 konden we weer een punt bijschrijven. Sharon had meer tegenstand, maar speelde wel gewoon goed zoals we van haar gewend zijn. Met 18-21 en 13-21 weer een gewonnen punt. Thomas ging door met zijn spel vanuit de dubbel en verloor in 2 sets. Het was eigenlijk ook niet eerlijk, want hij had 2 tegenstanders, namelijk de daadwerkelijke tegenstander en hemzelf. Eline kon het helaas ook niet waar maken, haar tegenstander was net een maatje te groot.

We moesten de mixen nu wel winnen voor de overall winst. Er lag dus wel een geringe druk op deze partijen. Bij Thomas en Sharon begon het niet heel goed, ze waren beide zoekende hoe de punten gepakt moesten worden. Dat was de eerste set niet gelukt, maar de tweede helft van de tweede set leek het er op dat ze het spelletje een beetje gingen snappen. Deze set hadden ze gewonnen, door naar een derde set. En hier gebeurde eigenlijk hetzelfde als in de tweede set, met 1 groot verschil. Ze stonden 11-4 achter, maar zijn nog terug gekomen tot 21-19, helaas was het dus net niet genoeg voor de winst. De partij van Justin en Eline begon later dan die van Thomas en Sharon, maar zij waren wel eerder klaar. Ze hadden een spannende partij, welke in 2 sets al bepaald was. En gelukkig in het voordeel van Wezep. Eindstand 4-4, we blijven dus nog eerste staan!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.