Uitslagen speelweek 3

Het eerste team Amptmeijer 1 nam het op tegen BC Icarus en heeft met 3-5 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep speelde thuis tegen BC Eefde en heeft 5-3 gewonnen. Het derde team Amptmeijer 2 speelde thuis tegen Nijeveen en wist met 6-2 te winnen. Het vierde team Bakker Bestratingen speelde uit tegen Sjeve Sjuttel en heeft met 5.3 verloren. Het herenteam Kamphuis nam het thuis op tegen BC Thuve en heeft er een zwaarbevochten gelijkspel uitgesleept. Het meidenteam heeft ook een gelijkspel binnen gehaald in de thuiswedstrijd tegen BC 70 Veluwe.

Zaterdag 5 oktober spelen het eerste en vierde team thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal te Wezep. Bezoek is van harte welkom en kan gratis op de tribune plaatsnemen om onze toppers aan te moedigen!

Geplaatst in Competitie.