Tweede team wint van directe concurrent

Zaterdagmiddag mocht het tweede teamĀ TTL Wezep om 13.00 uur aantreden tegen Lelystad 2. Aangezien zowel wij als het tweede team van Lelystad ongeveer evenveel punten hadden gesprokkeld moest er vandaag gewonnen worden.

Vandaag waren eersteĀ team toppers Cornel en Vera bereid om Casper en Jacobien te vervangen.

Cornel en Joachim mochten de spits afbijten en speelden twee spannende sets en wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. De dames maakten het nog spannender en wisten de wedstrijd in een driesetter naar hun hand te zetten.

Vera wist overtuigend haar single te winnen. Miranda moest genoegen nemen met het feliciteren van haar tegenstandster. De heren lieten helaas ook de punten liggen in de single.

In de mixdubbels wisten Joachim en Vera eenvoudig in twee sets te winnen. Cornel en Miranda hadden een driesetter nodig, maar na een Matrix-achtige reflex van Miranda wisten ook zij de wedstrijd te winnen.

Al met al een gezellige middag met een eindstand van 5-3 voor het team uit Wezep. Cornel en Vera, hartelijk dank voor jullie inzet en invalbeurt!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.