Eerste team blijft op koppositie

Afgelopen maandag speelde het eerste team Amptmeijer 1 een uitwedstrijd in Holten. De spelers hadden een aantal weken rust gehad en konden vandaag weer met goede moed aan de bak.

De heren- en damesdubbel starten tegelijkertijd. De heren wisten hun tegenstanders ondanks de trage shuttles in twee sets te verslaan. De dames van Wezep hadden hier een extra setje voor nodig, maar konden uiteindelijk ook een punt voor Wezep noteren.

Daarna werd er gestart met de singles. Helaas gingen de eerste heren- en eerste damessingle verloren. RĂ©mon wist in de tweede set nog echt dichtbij zijn tegenstander te komen, maar kon er helaas geen derde set uit slepen. Daarna konden Cornel en Joanne starten met singelen. Beide spelers wisten in twee sets de overwinning binnen te halen. Waardoor wij met een 2-4 voorsprong konden starten met de mixdubbels.

De spelers van Wezep speelden op beide velden een mooie mix, waarna er uiteindelijk 2 punten bijgeschreven konden worden. Eindstand 2-6 winst voor Amptmeijer Badminton ’80.

Vrijdag 8 november speelt het eerste team een uitwedstrijd in Enschede.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.