Uitslagen speelweek 5

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft maandagavond uit gespeeld tegen BC Holten en de verre trip was het waard door de 2-6 winst. Het tweede team TTL Wezep heeft thuis met 5-3 gewonnen van Flevoland. Het derde team Amptmeijer 2 heeft thuis met 3-5 verloren van Hellas. Het vierde team Bakker Bestratingen verloor vrijdagavond met 2-6 van Hellas. Het herenteam speelde thuis tegen BECA 2000 en heeft met 3-5 verloren.

Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde vrijdagavond uit tegen Putten en heeft met 4-2 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven is zaterdag met hun competitie begonnen met een 7-1 winst tegen Blauwvinger.

Volgende week zaterdag, 9 november, spelen het tweede en derde team thuis, evenals het meidenteam en het jeugdteam. Dat is dus een gezellig volle zaal. Kom de teams ook aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie.