Verlies voor meidenteam

Zaterdagochtend speelde het meidenteam Plus Van den Hoven een uitwedstrijd in Putten. We waren precies op tijd aanwezig en gingen meteen warm lopen en inslaan. 

Toen zijn we begonnen met de wedstrijd. Omdat we even hadden gewisseld onderling ging Hanna als eerste haar single spelen. Ze heeft helaas beide sets verloren. Ondertussen waren Gwen en Ellemijn hun dubbel aan het spelen. De eerste set wisten ze nog te winnen, maar in de tweede set liep het iets minder goed. De derde set moest hier de uitslag brengen en die viel gelukkig in ons voordeel!

Daarna ging Gwen haar single spelen. Ze wist in twee sets te winnen. Ondertussen waren Ellemijn en Hanna hun dubbel aan het spelen. De eerste set hebben ze verloren, helaas zat er ook geen derde set meer in.

Als laatste ging Ellemijn haar single spelen, die in twee sets verloren ging. ondertussen waren Gwen en Hanna hun dubbel aan het spelen, die ook verloren ging.

De uitslag is dus 4-2, we hebben goed ons best gedaan en hebben een leuke ochtend gehad, na de wedstrijd hebben we met de tegenpartij nog wat gedronken en zijn daarna weer richting Wezep gegaan.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.