Recreantenteam doet goede zaken

Het recreantenteam heeft inmiddels ook al een paar wedstrijden gespeeld. Aangezien daar 10 teams mee doen, wordt er eerst een eerste helft gespeeld. In de tweede helft komt er dan een poulesysteem voor de ‘winaars’ en ‘verliezers’. Het is dus belangrijk om nu zoveel mogelijk punten te verzamelen om in die bovenste helft te eindigen.

Het team heeft een ruime samenstelling dit jaar die bestaat uit Jan Meijer, Freddy Beelen, John Mol, Dirkina Mensink, Marlies Geleijense, Esther van Diepen en Saskia Kooistra. Als vaste invaller hebben we ook nog Jan Post.

De eerste wedstrijd is thuis gespeeld tegen Epe 1 en is geƫindigd in een 7-1 winst.

De tweede wedstrijd was een uitwedstrijd tegen BC 70 in Vaassen. Deze is helaas verloren gegaan met 7-1. We hadden nogal moeite met de snelle blauwe shuttles en sloegen veel uit.

De derde wedstrijd was een zware dobber van te voren. We speelden tegen ’t Harde 2. Altijd lastig, dus we hoopten op een gelijkspel. Na een paar zware potjes en vele 3-setters hebben we er gelukkig een 4-4 uit gehaald.

De laatste wedstrijd was afgelopen woensdag thuis tegen Epe 2. Dit was voor ons een nieuw team, dus altijd afwachten tegen wie we moeten spelen. Het team was op dreef en met vrij ruime cijfers is er een 7-1 winst uitgehaald. Alleen de damesdubbel is verloren gegaan, ondanks goed spel van Saskia en Esther.

Met deze cijfers bezetten we op dit moment de derde plaats, samen met Nunspeet. Laat dat nu net onze tegenstander van aankomende vrijdag zijn!

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.