Jeugdteam pakt volledige winst

Het jeugdteam Plus Van den Hoven nam het deze keer thuis op tegen Baco. De samenstelling was hetzelfde als vorige week, alle vier de jongens stonden op het veld, want Amy mocht deze week bij het meidenteam invallen.

Toen we binnen kwamen moesten we meteen de velden opzetten,  daarna moesten we nog even wachten omdat onze tegenstander iets later kwam. Toen onze tegenstander er was gingen we even inslaan en daarna meteen beginnen met de singels.

De eerste twee singels wonnen we. Maar de bij de derde singel begon katinka van de tegenstander te hyperventileren. Dus die wedstrijd werd gestopt. De laatste singel werd ook gewonnen en toen begonnen de dubbels.

De eerste en de tweede wonnen we, maar bij de derde was het heel spannend. We verloren de eerste set, de tweede wonnen we en uiteindelijk de derde ook. Tot slot wonnen we de allerlaatste dubbel gelukkig ook. 
Het werd 8-0 voor ons.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.