Nipt verlies voor jeugdteam

Het jeugdteam Plus Van den Hoven ging met zijn allen naar Windesheim. Even later waren we in zaal 4 en 5.

De eerste wedstrijd moest Leif tegen Leon. De eerste set werd 21-17 en de tweede set 21-14, dus 1-0 voor Blauwvinger. Tegelijk speelde Douwe tegen Ynte. De eerste set werd 21-23 voor Ynte en de tweede set werd 12-21 voor Ynte dus 1-1. En ook nog speelde Lisa tegen Amy. De eerste set werd 21-15 voor Lisa en de tweede set werd het 24-22 voor Lisa. Maar Amy kreeg last van haar pees, dus moest ze even rust nemen. En Caerys speelde tegen Leandro. De eerste set werd 22-20 en de tweede set werd 21-14, dus 3-1 voor Blauwvinger.

En toen kwamen de dubbels. De eerste moest eigenlijk gespeeld worden door Amy en Ynte, maar Amy had nog last van haar pees dus werd de wedstrijd nog niet gespeeld, maar die van Anna en Casper tegen Leon tegen Ynte. De eerste set werd 19-21, de tweede set 14-21, dus 3-2 voor Blauwvinger. Toen werd de dubbel gepeeld van Anna en Cearys tegen Leon en Leandro. De eerste set werd 17-21 en de tweede set werd 26-24, dus ze moesten een derde set spelen. Maar Leandro ging door zijn enkel dus kon de wedstrijd niet worden afgemaakt. Dus Blauwvinger heeft deze wedstrijd gewonnen.

Toen kwam de wedstrijd Lisa en Leif tegen Leandro en Amy. De eerste set werd 21-15 en de tweede set werd 21-11, dus Blauwvinger had alweer gewonnen. Toen deden we de laatste wedstrijd van Casper en Valentijn tegen Amy en Ynte. De eerste set werd 10-21 en de tweede 15-21, dus Wezep heeft deze gewonnen.

De eindstand werd 5-3 voor Blauwvinger.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.