Dikke winst en koppositie voor eerste team

Net na de aankomst van Sinterklaas werd er door het eerste team Amptmeijer 1 gebadmintond in de Kamphal. RĂ©mon werd ziek van de zenuwen en gelukkig was Justin bereid om in te vallen.

Cornel en Justin begonnen met de herendubbel en wonnen in twee sets. De dubbel van Vera en Joanne verliep voorspoedig, goed samenspel van de dames zorgde ervoor dat er met 21-14 en 21-7 gewonnen werd.

Ondertussen waren Jannie en Marco Amptmeijer in de zaal aanwezig om ons te supporten.

Justin mocht als eerste heer aantreden. Een mooi potje badminton liet Justin zien en hij wist in twee sets te winnen. Vera mocht gaan singelen, daarover kunnen we kort zijn, dikke winst voor Amptmeijer. Cornel had het echt moeilijk in de singel. De eerste set werd nipt gewonnen met 21-19. De tweede set was de tegenstander een maatje te groot en na de verliespartij met 11-21 moest Cornel zich opladen voor de derde set, deze werd met 21-10 gewonnen. Joanne had een spannende drie setter waarbij ze in de derde set te kort kwam om de winst naar binnen te lepelen.

Vera en Justin hadden maar twee sets nodig om te winnen. Joanne en Cornel moesten echt op gang komen en in drie sets werd de partij gewonnen.

Winst met 7-1. Nu hebben we een weekje rust, 30 november spelen we weer thuis om 13:00 uur. Iedereen bedankt voor het supporteren!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.