Uitslagen speelweek 7

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft onder toeziend oog van de sponsor met 7-1 gewonnen van BC Orion. Het tweede team TTL Wezep heeft met 5-3 de uitwedstrijd tegen BC ’t Veen verloren. Het derde team Amptmeijer 2 wist donderdagavond al met 1-7 van Heerder BC te winnen. Het vierde team Bakker Bestratingen pakte thuis de winst op Inside ’82 met 7-1. Het herenteam Kamphuis was wederom vrij. Het meidenteam Plus Van den Hoven heeft met 5-1 van Nijkerk verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven heeft met 5-3 van Blauwvinger verloren.

We zitten nu op de helft van de competitie, dus tijd voor een blik op de standen. Het eerste team staat op de eerste plaats met een voorsprong van 6 punten. Het tweede team vinden we terug op de vijfde plaats. Het derde team staat met 5 punten achterstand (en een wedstrijd meer) op de tweede plaats. Het vierde team bezet de zesde plaats. Het herenteam staat op de vierde plaats. Het meidenteam staat op de zevende plaats. Het jeugdteam speelt mee om de eerste plaats.

De volgende thuiswedstrijden zijn op zaterdag 30 november. Dan spelen het eerste en vierde team thuis, evenals het meidenteam en het jeugdteam. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in de Kamphal, kom ze weer aanmoedigen.

Speciale dank deze week gaat uit naar onze live-verslaggever Hans!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.