Verlies en blessure voor meidenteam

Vandaag heeft het meidenteam Plus Van den Hoven een wedstrijd gespeeld tegen WSV badminton J3. We hadden ook en invalster want Gwen kon niet dus Amy Kolkman heeft ingevallen voor haar.

We begonnen met de velden opzetten en opwarmen. Daarna zijn we al gauw begonnen.

We begonnen in overleg met de dubbel van Hanna en Ellemijn tegen Sem en Quinten. De eerste set moesten we even inkomen dus hadden we verloren met 11-21 maar daarna krabbelde we snel weer op en wonnen we de tweede set met 21-18. De laatste set was heel spannend en hebben we er ook voor geknokt en net niet gehaald  met 18-21 voor WSV.

Tijdens de laatste set van de dubbel is Amy begonnen met haar singel. Ze was erg zenuwachtig om tegen iemand te spelen die ouder was. Ze heeft heel erg haar best en is de eerste set ook super ver gekomen met 20-22! Hij had net gewonnen maar het was wel ook erg spannend. De tweede set ging helaas niet zoals gehoopt. Met 4-21 voor WSV.

Daarna begon Hanna met haar singel tegen Quinten. Ze heeft de eerste set helaas verloren met 12-21. Maar aan het eind van haar eerste set ging Hanna pijnlijk door haar enkel. Helaas heeft ze dus daarom de tweede set geprobeerd maar niet gehaald met 8-21 voor WSV.

Terwijl Hanna bezig was met haar singel begonnen Amy en Ellemijn aan hun dubbel. Helaas was Ellemijn de woensdag ervoor niet op training. Dus hebben Amy en Ellemijn niet goed kunnen inspelen samen. De eerste set hadden we verloren met 11-21 en de tweede 8-21 voor WSV.

En als laatst ging Ellemijn haar singel spelen. Het was een ongelofelijk spannende wedstrijd. De eerste set heeft Ellemijn gewonnen met 21-15. De tweede set verloren met 12-21. En de derde set was super spannend! En ze had het helaas verloren met 16-21 voor WSV.

Eigenlijk hoorden Amy en Hanna daarna nog een dubbel te spelen maar het leek ons niet verstandig om die spelen omdat Hanna veel last van haar enkel en niet nog meer wilde overbelasten.

Na die tijd hebben we nog gezellig wat gedronken en gekletst en toen ging iedereen langzaam aan terug naar huis.    

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.