Tweede team strijdend ten onder

In onze poule is het erg spannend, er zijn twee uitschieters en de overige vijf teams liggen qua punten erg dicht bij elkaar. Het tweede team TTL Wezep mocht aantreden tegen IJsselstad BC 2 uit Deventer. Dit team stond één plekje boven ons, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Joachim en Rémon speelden een spannende mannendubbel, het ging continu gelijk op. Helaas maakten de mannen van IJsselstad nét iets minder fouten en wonnen de partij in een drie-setter: 19-21, 21-18, 18-21. 

Daarna was het de beurt aan de dames, ook zij maakten er een spannende drie-setter van! De eerste set wonnen ze nipt met 26-24, de tweede set moesten ze even bij komen (11-21) en in de derde set gaven ze nog een keer alles. (21-16) En gesloopt dat ze waren… 

In de singles was de tegenstander toch echt sterker. Cornel, Jacobien en Joachim verloren hun singles in twee sets. Alleen Miranda wist in twee set winst te behalen. Tussenstand 2-4.

Tijd voor de mixen. Joachim en Jacobien verloren hun partij in twee sets,  maar Miranda en Cornel wisten er in een drie-setter toch nog winst uit te slepen.

Eindstand 3-5 verlies, maar we zijn wel opgeklommen naar de vierde plek in de poule!

Rémon en Cornel bedankt voor het invallen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.