Vierde team incasseert zwaar verlies

Afgelopen zaterdag speelde het vierde team Bakker Bestratingen thuis tegen Barneveld. Het team uit Barneveld staat halverwege het seizoen bovenaan de competitie en de wedstrijd in Barneveld hebben we met 8-0 verloren. We wisten dat we flink aan de bak moesten dus. Halverwege het seizoen staat het vierde team op de zesde plek, dus we moeten nog flink aan de bak de komende wedstrijden om te handhaven in de zesde divisie.

En dan nu de wedstrijd tegen Barneveld thuis: om een lang verhaal kort te maken, Esmee heeft de eer van het team gered door haar single te winnen. Layo, Michel en Dianne hebben gevochten voor de punten, maar de andere wedstrijden zijn helaas is twee sets verloren. Eindstand: 1-7.

Het zal erg spannend worden de komende weken en we zullen echt nog wel wat punten moeten pakken de komende wedstrijden. Volgende week staat een uitwedstrijd op de planning tegen Flevoland in Lelystad. Zij staan momenteel één plek onder ons, dus hopelijk kunnen we daar wat punten pakken!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.