Tweede team verliest van koploper

Vrijdagavond heeft het tweede team TTL Wezep in Harderwijk gespeeld. We moesten tegen de koploper, dus we wisten bij voorbaat al dat het lastig ging worden. 

Samen met invaller Justin begon Joachim aan de mannendubbel. Het was een mooie pot die grotendeels gelijk opging. Onze mannen kwamen tekort en verloren met 21-19 en 21-15.

Vervolgens waren de dames aan de beurt. Zij hadden een paar mooie punten, maar de dames van Harderwijk waren toch echt een stukje beter en wonnen in 2 sets met 21-15 en 21-12. 

Over de singles kunnen we kort zijn, met uitzondering van Jacobien (die wist er nog een 3-setter uit te slepen) verloren we allen in 2 sets. 

Tijd voor de mixen! Bij Justin en Miranda ging het mooi gelijk op, maar ze konden het net niet afmaken. (21-17 en 21-17). Joachim en Jacobien wisten er in een spannende drie-setter toch nog een punt uit te slepen. (25-23, 11-21 en 21-23). Eindstand 7–1. 

Gelukkig had onze tegenstander een riante schaal met troostvoedsel geregeld. Na een gezellige derde ronde keerde team 2 – met slechts 1 punt maar wel met volle buikjes – weer huiswaarts. 

Justin bedankt voor het invallen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.