Eerste team gaat stevig aan de leiding

Zaterdag 30 november speelde het eerste team Amptmeijer 1 thuis tegen Allotria uit Hasselt. De eerste helft van het seizoen 2019-2020 zit erop, dus we gaan beginnen met de returns. Bij de laatste ontmoeting hebben we 6-2 gewonnen. Doel voor vandaag minimaal weer hetzelfde resultaat.

Het goed op elkaar ingespeelde duo Cornel en Remon wonnen de herendubbel met 21-13 en 21-15. De dames hadden geduchte tegenstanders, ze probeerden het elkaar goed lastig te maken, gelukkig wonnen onze dames met twee keer 21-18.

Remon speelde een wisselvallige singlepartij: mooie punten afgewisseld met wat missers, wat erin resulteerde dat hij de wedstrijd niet in winst kon omzetten. Vera moest flink aan de bak om maar zo te zeggen. De eerste set werd verloren, in de tweede set waren er meer kansen en gingen de punten gelijk op, maar helaas met 21-23 verloren. Cornel had drie sets nodig om de partij te beslissen. De eerste set won hij, in de tweede set gaf hij niet genoeg gas, dus moest de derde set de beslissing brengen. Gelukkig hervond hij zijn ritme en won met 21-12. Joanne dacht, ik maak het lekker spannend en maak goed gebruik van de tijd, maar zorg dat ik wel in drie sets win. En dat deed ze met twee keer 21-19.

Remon en Vera liepen in de mix tegen geen problemen aan en wonnen vrij eenvoudig met 21-12 en 21-7. Cornel en Joanne daarentegen hadden veel moeite met de tegenstanders. De eerste set verloren ze nipt me 19-21. De tweede set leek ook niet de goede kant op te gaan maar werd toch gewonnen. In de derde set moest het van ver komen maar ze waren gedreven om de 100% score op de mix te behouden, de winst werd met 21-18 behaald.

Eindstand weer de 6-2. We staan nog steeds eerste in de poule en lopen een klein beetje uit op de nummer 2. De dag na sinterklaas spelen we om half 8 uit in Zwolle tegen Blauwvinger BC. Supporters zijn welkom!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.