Sinterklaas deelt cadeautjes uit aan derde team

Deze zaterdag ging Sinterklaas nog even door voor het derde team Amptmeijer 2.

De Sint was nog even langs gekomen bij het team en had 8 cadeautjes om uit te delen. Wel moest hier altijd even een liedje bij gezongen worden, het was namelijk eigenlijk al na Sinterklaas dus er moest wel iets extra’s bij gedaan worden.

Het was eerst de beurt aan Thomas en Justin om de schoen te zetten. Met een sterke zie ginds komt de stoomboot was zowel de Sint als de tegenstander meteen onder de indruk. Van de sint kregen zij dan ook de partij cadeau.

De dames hadden hun stemmen al opgewarmd voor de damesdubbel en probeerden de partij open te breken met zie de maan schijnt door de bomen en kregen meteen cadeau van de Sint. Ook zij mochten de partij mee naar huis nemen. Zo ging team 3 met 2-0 en nog genoeg Sinterklaasliedjes achter de hand, de singles in.

Justin begon de single met sinterklaasje bonne bonne bonne, maar moest in het eerste vers toch even wennen aan een solo. Gelukkig vond de Sint de inzet belangrijker dan de uitvoering, en gaf de eerste set gewonnen. In de tweede set was zijn stem eindelijk warm, en gaf de Sint hem snel de punten.

De single van Sharon was spannend begonnen. Sharon speelde een sterke Sinterklaas is jarig, maar de tegenstander gaf niet op en probeerde een Sinterklaas is op het dak. De Sint had een moeilijke keuze maar gaf de partij toch aan Sharon door een sterke tweede vers.

Nu was het de beurt aan Thomas. Zijn tegenstander was een befaamd Sinterklaasliedjes zanger, maar Thomas voelde zich goed vandaag. Beide kanten openden met een Hoor wie klopt daar kinderen en in een spannend duel wist Thomas toch de hogere noten te behalen, en moest de sint hem het eerste vers geven. In het tweede vers begon Thomas erg sterk maar de tegenstander wist zich sterk terug te pakken. Thomas wist toch nipt de partij binnen te slepen door een sterke afsluiting van het vers.

Eline had al een tijdje haar stem opgewarmd, en mocht nu de baan op om de schoen te zetten. Een sterke Dag sinterklaasje gaf haar meteen de voorsprong. Het eerste en tweede vers bleef Eline sterk, en kreeg de Sint aan haar kant.

Het team ging de laatste twee partijen in met een 6-0 voorsprong.

In de mix van Thomas en Sharon wisten ze al snel de Sint onder de indruk te maken door een prachtig duet van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht. Het cadeau viel dan ook al snel in handen van het thuisteam en was het de beurt aan het laatste nummer van de dag.

Eline en Justin hadden even onzekerheid over welk nummer het duet zou worden. De uiteindelijke beslissing leek toch de juiste te zijn, en er werd een goede Sinterklaas goedheiligman gezongen. In het tweede vers wist de tegenstander nog een aantal hoge noten te halen, maar was het net te laat. De Sint had al besloten.

Zo werd het op deze zaterdag net na Sinterklaas 8-0 voor het derde team van Amptmeijer Badminton ’80 en ging het team naar huis met alle cadeaus.

Dank u Sinterklaasje!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.