Vervelend verlies voor vierde team

Deze week mocht het vierde team Bakker Bestratingen uit tegen Lelystad. Het zou een spannende wedstrijd beloven aangezien Lelystad  4 punten onder ons stond. Ondanks dat we 6 leden in het team hadden, mochten we gebruik maken van de badmintonexpertise van Harmke en Hendri Nagelholt. Na een week vol spanning door onze goed heiligman, klopte vol verwachting ons hart.

Vol goede moed begonnen we aan de dubbels. Waar de herendubbel relatief eenvoudig werd gewonnen, hadden de dames meer moeite. Helaas wonnen zij hun partij niet.

Dat werd er in de singles niet beter op: alle singles gingen naar de tegenpartij.

Onze hoop was gevestigd op de mixen. Ondanks hoogte- en dieptepunten wisten we beiden mixen in ons voordeel te beslechten. Uiteindelijk stand 5-3 in het nadeel van de Wezepers. Klassebehoud is het streven waar deze uitslag helaas niet bij past.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.