Eerste team wint van directe concurrent en bouwt voorsprong verder uit

Er stond een belangrijke wedstrijd op het programma op de zaterdagmiddag. Het eerste team Amptmeijer 1 heeft al een mooie voorsprong op de nummer 2 Icarus en kon dit vandaag in een onderling duel uitbreiden.

De herendubbel ging van start, de heren waren erg aan elkaar gewaagd, de standen gingen erg gelijk op. Echter wisten de heren van Wezep op het juiste moment net dat extra puntje te maken waardoor de wedstrijd in twee mooie sets gewonnen werd.

De dames hadden de eerste set iets meer moeite met het spel van de dames van Icarus. Echter wisten ze in de tweede set zich goed te herpakken en pakten daarna beide sets.

Rémon speelde de eerste herensingle, zijn tegenstander stond erg goed te spelen en pakte dit punt. Vera speelde tegelijkertijd haar single en pakte de partij in twee sets.

Cornel verloor in zijn single net de eerste set, maar liet het hier niet bij zitten. Er volgenden twee spannende sets met veel schijnbewegingen en geschreeuw, maar het punt kon bij Wezep worden bijgeschreven. Joanne speelde een goede single en wist haar tegenstandster beide keren onder de 10 punten te houden.

Met een voorsprong van 5-1 gingen de mixen van start. Rémon en Vera speelden een goede aanvallende partij en pakten ook dit punt. Tegelijkertijd speelden Cornel en Joanne een mooie mix en pakten ook in twee sets de wedstrijd.

Uitslag 7-1 winst voor het eerste team van Amptmeijer Badminton ’80. Het team staat nu 19 punten los van de nummer 2 in de poule!

Volgend jaar hopen wij deze goede lijn door te zetten, op naar de platte kar!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.