Uitslagen speelweek 10

Het gaat goed met het eerste team Amptmeijer 1. Zaterdag speelden ze thuis tegen Icarus en hebben ze met 7-1 gewonnen. Op dit moment staan ze in de poule 19 punten voor op de nummer 2, maar daaronder staan nog een paar teams die nog wat wedstrijden moeten spelen, dus dit is nog een vertekend beeld. Maar een mooie voorsprong is het zeker die ze meenemen naar de volgende wedstrijden in 2020.

Het tweede team TTL Wezep speelt maandag haar laatste wedstrijd van het jaar uit tegen Eefde. In de tussenstand vinden we ze terug op de vijfde plaats.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde donderdagavond uit tegen Nijeveen. Ze hebben deze wedstrijd met 3-5 gewonnen. Het team staat op de tweede plaats, met een voorsprong van 11 punten op de nummer 3, maar een achterstand van 18 punten op de nummer 1.

Het vierde team Bakker Bestratingen speelde zaterdag thuis tegen Sjeve Sjuttel. Deze wedstrijd is in een gelijkspel geƫindigd, een puntje meer dus dan de vorige wedstrijd. Dit brengt het team op een voorlopige zesde plaats in de poule.

Het herenteam Kamphuis mag maandag afreizen voor de uitwedstrijd tegen Thuve. In de tussenstand vinden we ze terug op de vierde plaats.

Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde de uitwedstrijd tegen BC 70 Veluwe thuis in de Kamphal. De uitslag is echter nog niet bekend. Aangezien dit hun directe concurrent is voor plek 7 en 8, moeten we nog even afwachten waar de meiden op dit moment in de poule staan.

Het jeugdteam Plus Van den Hoven heeft de thuiswedstrijd tegen Baco met 5-3 gewonnen. Dit team staat op de tweede plaats, vlak achter de nummer 1.

De teams hebben nu een paar weken vakantie rondom de feestdagen. De volgende wedstrijden staan gepland voor zaterdag 11 januari 2020. Dan spelen het derde team, het herenteam en het meidenteam thuis. De wedstrijden beginnen wederom om 13:00 uur in De Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.