Herenteam start nieuwe jaar met winst

Het herenteam Kamphuis wenst bij deze iedereen die dit leest of niet leest een voorspoedig en gezond Nieuwjaar.

Het oude jaar hadden wij met een slecht resultaat afgesloten. Dus wilden wij dit nieuwe jaar sterk gaan beginnen.

Vandaag moesten wij in de Kamphal aantreden tegen Appoldro uit Apeldoorn. Dit team stond drie punten onder ons. In de uitwedstrijd hadden wij in Apeldoorn gewonnen met 5-3.

Dus vandaag alle lichten niet op rood maar op groen, en in de Kamphal was wat te doen!

Het begon niet goed, want er was geen barpersoneel, die onze doping kon verzorgen. Natuurlijk werd dit opgelost, wij pakten de koffie zelf.

Verder moesten we het nog steeds nog zonder onze Mark stellen. Hoewel hij al wel aanwezig was. Het badmintonnen was volgens Mark nog niet verantwoord.

Toen Mark binnen kwam had hij een grote helm bij zich. Desgevraagd vertelde Mark doodleuk dat hij met de “Brommert” was. Alsof dat wel verantwoord was!!

Albert Holstege viel in voor Mark. En Albert had er zin in riep hij met een grijns.

Ja, we zijn nog niet aan het wedstrijd verslag toe, want er is nog wat uit te leggen, niet door ons, maar door Gerard. Gerard berichtte ons dat hij, midden in de nacht, in bed  !!!!!!!!!  last had gekregen van zijn knie. Het is voor ons een raadsel. Maar Gerard, je kent onze afspraken toch! In ieder geval was Layo bereid in te vallen. Hoefde hij ook niet te winkelen. En werd Gerard vervolgens tot coach, teller en barkeeper benoemd.

Dan de wedstrijd. De beide dubbels Layo met Hans en Albert en Willem werden gewonnen.

Vervolgens de single’s. Alleen Willem verloor.

De laatste dubbels, winst voor Hans en Albert en verlies voor Layo en Willem (in een spannende driesetter, dat wel). Dus een mooie 6-2 in ons voordeel.

We waren klaar voor de derde ronde. Toen moest Gerard aan de bak om ons te voorzien van ons natje en droogje. Gerard moest daarvoor hard aan de bak. Hij moest lopen als een kieviet, gelukkig was dat geen probleem!

Invallers Albert en Layo bedankt. Hebben jullie toch al gespeeld in het nieuwe jaar.

De supporters Michel, Lubbert, Karin en Cornel, bedankt.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.