Gelijkspel voor derde team

De eerste wedstrijd van 2020 mocht het derde team Amptmeijer 2 thuis spelen tegen NOP. De vorige keer werd het 4-4, maar we vonden dat we onze tweede plek wel moesten verdedigen aangezien zij op nummer drie staan.

We begonnen, traditie getrouw, met de heren dubbel. Justin en Thomas moesten eerst een beetje zoeken naar hoe het moest, maar kwamen redelijk snel in de wedstrijd. Deze werd dan ook in twee sets gewonnen. Bij de dames was het ook even zoeken naar het goede gevoel, maar helaas werd het winnende gevoel niet gevonden.

Justin ging zich opmaken voor zijn single. En wat voor een zou dat worden. De eerste set ging naar zijn tegenstander, maar Justin was niet van plan het daarbij te laten. In de tweede set werd het dan ook 24-22 voor hem, maar beide waren op zoek naar adem. De derde set bewees Justin dat hij de langere adem had en won zijn partij. Ook bij Sharon ging het niet makkelijk allemaal. De eerste set verloor ze, maar ook zij wilde haar beste kant laten zien. Daarom speelde zij ook nog een derde set. Ze stond met 13-18 achter in die set, maar wist de overwinning nog wel te pakken met 21-19. Thomas begon goed aan zijn partij en wist de eerste set met 21-9 te winnen. Je zou zeggen dat het dan niet een heel spannende partij zou hoeven zijn. Maar niks is minder waar. De tweede set verloor hij nipt met 20-22. In de derde set kon Thomas niet nog een beetje gas bij geven, hij verloor de set en dus de wedstrijd helaas. Eline, op de andere baan, was ook een mooie partij aan het spelen. De eerste set won ze, maar omdat de rest ook allemaal drie sets hebben gespeeld kon ze natuurlijk niet achterblijven. De tweede set verloor ze en, helaas, de derde set ook met 19-21.

De stand tot zover was 3-3, de druk lag nu op de mixen. Bij die van Thomas en Sharon ging het allemaal niet zo. Ze verloren in twee sets. Bij Justin en Eline was dat een ander verhaal, zij wonnen dan weer in twee sets.

Al met al werd het dus 4-4.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.